Søppelhenting i Bergen

Vi tilbyr søppelhenting med tilhenger i Bergen og omegn. Det er vanlig at det ikke er nødvendig eller mulighet for å leie en container når man skal kvitte seg med avfall. Ofte er det slik at man ikke har tilgjengelig plass til å stasjonere en container i umiddelbar nærhet av der man skal kvitte seg med ting. Eller du holder gjerne til på plasser hvor det er vanskelig å kontrollere om andre benytter seg av containeren. Det er også flere tilfeller der man ikke har tilstrekkelig med avfall å kvitte seg med, og en container blir overflødig. Dette er eksempler på omstendigheter hvor det kan svare seg med søppelhenting. Ønsker du henting av søppelet ditt? Ta kontakt med oss!

Vi henter det meste – raskt, enkelt og rimelig

Enten det er snakk om gamle møbler, hageavfall, klær eller andre ting, tar vi oss selvfølgelig av opplastingen av søppelet over i tilhengeren. Vi vet at dette for mange kan være meget krevende fysisk arbeid, og vi ønsker å fremstå som en serviceinnstilt bedrift som setter kunden først. Det eneste du trenger å gjøre er å flytte søppelet der hvor vi kan komme til med hengeren. Opplastingen er gjort kjapt og effektivt.

Hos oss har vi også stort fokus på responstid. Bestiller du søppelhenting av oss, er vi på plass i løpet av meget kort tid på de aller fleste stedene i Bergen. Du slipper dermed å tenke på at søppelet står utendørs over en lengre periode, noe som ikke er et spesielt pent syn.

Priser for søppelhenting i Bergen

Det er ikke alltid like lett å bergene hvor mye søppel man faktisk har. Ta kontakt med oss, og vi hjelper deg gjerne med å bestemme hvilken størrelse som passer for deg.

Gjelder opplasting én mann, 30 min. Prisene er inkl. transport, deponiavgift og mva.

LITEN

Inntil 2 m3

1.550,-

MEDIUM

Inntil 4 m3

2.300,-

STOR

Inntil 6 m3

3.000,-