Containerutleie Bergen

Vi tilbyr et bredt spekter diverse containere til leie i hele Bergensområdet.

Containerutleie er et behov som vil oppstå for mange av oss før eller senere. Enten du skal rive i sammenheng med oppussing, gi hagen en real makeover eller rett og slett bare kvitte deg med gammelt skrot vil det oppstå store mengder av uønsket materiale og masse. I slike tilfeller er det å leie en container for å samle dette på én plass et vanlig skritt å gå til. Vi tilbyr containerutleie i Bergen og omegn. Kontakt oss, ring oss, eller bruk kontaktskjemaet for å bestille en container i dag!

Visste du at vi ofte har tilbud på utleie av containere i Bergen? For å se om vi har kampanjer på containerutleie kan du lese mer om det her.

En container er ypperlig å bruke når du vil bli kvitt større mengder av blant annet:

Usortert avfall

Hageavfall

Trevirke

Metallavfall

Rene fyllmasser

Takstein

Informasjon om våre containere

Hva må du tenke på ved leie av container?

Veldig lite, vi tar oss av det aller meste av arbeidet. Du trenger ikke være til stede ved levering eller henting av containeren. Ingen papirer eller underskrifter er nødvendig for dette. Det eneste du trenger, er å være tilgjengelig på telefon. Dette fordi sjåføren ringer deg for anvisning av plassering av containeren, og ved eventuelle hindringer ved levering og henting. Ved plassering av container i sentrumsnære områder eller på kommunal grunn, kreves det godkjenning fra kommunen. Dette er selvfølgelig noe vi tar oss av.

Våre containere

Åpen eller lukket
Rommer: 10 kubikkmeter
Lengde: 3 meter
Bredde: 2.2 meter
Stor
Rommer: 20 kubikkmeter
Lengde: 6 meter
Bredde: 2.2 meter

Hvem tibyr vi containerutleie til?

Containerservice AS leier ut containere til bedrifter, byggmestre, borettslag og private husstander i hele Bergen med tilstøtende kommuner. Vi har selvfølgelig samme transportpris uavhengig hvor du er, og er dermed helt fri for sone-gebyr. I tillegg til dette har vi 14 dagers gratis dagleie, noe som betyr at du kan ta deg god tid med arbeidet du skal utføre i sammenheng med leie av containeren, uten at det skal koste deg noe ekstra.

Spesialavfall som ikke går i container

Vi gjør oppmerksom på at følgende må leveres separat:

ELEKTRONISK AVFALL

Datautstyr, Brunevarer, Kabler og ledninger, Lyskilder, etc.

TRYKKIMPREGNERTE MATERIALER

Hagemøbler, Telefonstolper og Terrassebord

DEKK

Dekk med og uten felg

VÅTORGANISK AVFALL

Matavfall, Frityrolje, etc

FARLIG AVFALL

Olje Maling, Lakk og løsemidler, Plantevernmidler, Asbest, Batterier, Lysstoffrør, PCB-holdig avfall, Brann- eller eksplosjonsfarlige materialer, Smittefarlig avfall, Radioaktivt avfall, Gips og Vinduer som er produsert fra 1965 til 1990

KULDEMØBLER

Hvitevarer som kjøleskap, frysere og varmepumper

GJENNOMSIKTIGE SEKKER

Dersom det benyttes søppelsekker må disse være gjennomsiktige. Svarte/fargete søppelsekker betraktes som avvik