Brøyting i Bergen

Brøyting av snøfylte veier og områder er et behov som kan oppstå når man minst venter det. Med de ustabile værforholdene vi har her i Bergen, er det viktig å ha aktører som står klare til disposisjon når snøværet slår inn for fullt. Containerservice har som mål om å ha kortest mulig responstid ved slike tilfeller. Vår utstyrspark inneholder fem traktorer og syv brøytebiler som står klare til bruk ved snøfall og kuldegrader for brøyting og salting i Bergen og omegn. Ring oss, eller ta kontakt via vårt kontaktskjema for en uforpliktende befaring slik at vi kan finne den beste løsningen for din bedrift eller borettslag.

24-timers beredskap
kort responstid og god kapasitet.

Fleksibelt utstyr til brøyting

Vårt utstyr har en brøytebredde fra 1,8 til 4,2 meter. Traktorene våre er meget pålitelige og driftssikre i vintersesongen. Samtidig er bilene våre et godt supplement til disse. Dette gjør at vi kan ta brøyte og salteoppdrag i alle bydeler, på de fleste steder. Selv der det er lite plass, skal vi være fleksible nok til å gjøre en jobb. Vi har i tillegg over 20 års erfaring med brøyting i Bergensområdet. Vi kjenner de fleste veiene, og har dermed god kunnskap om hvordan arbeidet bør utføres optimalt i de forskjellige områdene.

Kontakt oss

Salting

Salting er hensiktsmessig å ta i bruk ved trafikkerte veier i sammenheng med snøfall og kulde. Det er en viktig faktor når gradestokken peker mot frysepunktet, blant annet for å ivareta sikkerhet og fremkommelighet. Det er en gammel myte at veier faktisk blir glattere av salt, men dette stemmer ikke. Den beste måten å salte på, er å salte veibanen når den er våt, før den tilfryses. Det er også en mulighet å salte før og under snøvær, slik at det blir lettere å utføre brøyting ved at snøen blir mindre kompakt. Den siste måten, og gjerne den mest vanlige, er å salte en allerede glatt veibane.

For mer informasjon om de ulike strøproduktene som brukes til slike formål, kan du se her! Containerservice tilbyr salting over hele Bergen. Ta kontakt i dag for mer informasjon.

Snørydding

Brøyting av større snømengder resulterer i store brøytekanter. Det kan ta tid før disse smelter bort, selv når det blir varmere i været. Det er også gunstig å fjerne disse brøytekantene like i etterkant av selve brøytingen, da de ofte kan være til hinder for fremkommelighet.

Om du på den andre siden ønsker et snøfritt område foran eget hus eller bedrift, tilbyr vi i Containerservise AS en totalrydding av snø fra området, hvor vi fjerner snøen helt fra området og kjører denne bort fra eiendommen din. Vi rydder bort snøen på kort varsel!

Strøing med singel/sand

Ved enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig å ikke strø med salt. Under følgende forhold er det ofte gunstig å strø med singel eller sand:

På steder der det er tilsig til brønn

Ved ekstrem kulde (-15 grader celsius)

At man av ulike årsaker ikke ønsker strøing med salt